pühapäev, 1. märts 2015

Vormel - viiiiiuuuuuh!

Hei-hei! Mis teete? Jälgite valimistulemusi? Meie ka. Peremees muidugi samal ajal teeb tööd ka - multifunktsionaalne!
Me käisime neljapäeval Circut de Barcelona't külastamas. Seal oli vormel-1 testpäev. See oli äge :)
Hommiku peremees ja perenaine pakkisid võikud kaasa ja minu ka kotti. Meiega tuli kaasa peremehe kursusekaaslane. Kohtusime Santsi rongijaamas ja sealt läksime rongile kell 9 hommikul. 30minutit sõitu umbes ja Montmelo peatuses maha. Edasi tuli otsida suund ja hakata jala liikuma. 20-25minutit kõndi ja kohal me olimegi. Ilm oli kena - vahepeal väike vihm tuli ja vormelid tegid pausi, aga pärast sõitsid jälle. Nägime sädemeid ka :)Sõitmas olid  Hamilton, Massa, Ericsson, Carlos Sainz Junior, Button, Kimi Räikkönen, Daniil Kvyat(tema kõndis seal oma kombinesoonis ringi :D) ja Grosjean.
viuuuuuuu

jeäi :)

vormel ja mina :)

Soe ja mugav transport
veel..
Stardi/finiši joonel :)
Mugav ;)

JEÄIIIIII :)
Mul on uus sõber :) ja ferrari jäi ka pildile :)

Toro Rosso

mis tiim on?

See vist on Toro Rosso...
Circuit de Barcelona
Päev oli tore ning terve õhtu ja öö käis peas veel vormelihääl - viuuuu-viuuuu :)
Reede peremees ärkas varakult ja läks ronima, pärast käis koolis ja kell 19 jõudis koju. Perenaine jõudis ka siis alles. Perenaine käis hispaania keelt õppimas ja siis juhtus see, mis tihti hispaania keelt õppides võib juhtuda - õlu tuleb mängu. Istusid ungari neiuga rõdul päikese käes ja ootasid kõnet. Ungari neiu ootas kõnet tööpakkujalt - ta oli nii närvis. Ei teadnud, mis siis vastata, kui vastus on negatiivne. Perenaine pidi temaga veel pitsi balinkat ka jooma, sest ta teiste ungari inimeste käest sai teada, et nemad ei saanud ja siis ta oli veel rohkem mures. Lõpuks tuli kõne ja see oli positiivne. No ja siis ei jäänud perenaisel muud üle kui veel üks balinka pits juua. Rõõmu oli palju! Võeti mehed füüsikud ka punti ja mindi ungari kitaristiga hispaania bändi kuulama. Razzmatazzis oli kontsert - sissepääsu oli keeruline leida, aga 20min maja ümber tiirutamist ja leitigi üles see. Tore bänd oli Deco Pilot.  Pärast ajasid veel ungarlastega juttu ja koju jõudsid nad enne kahte isegi. Laupäeva magasid peaaegu maha jälle - peremees õppis ja oli asjalik ikka ka, perenaine ka asjatas söögi ja koristamisega. Pühapäev oli tore päev, india tüübid läksid Gironasse ja sinna kanti matkama. Perenaine küpsetas pannkooke ja peremees õppis ja töötas. Perenaine käis ka pargis päikese käes istumas - päike väljas siis oli juba ka särgi väel liiga soe (aga ärge muretsege, nii kui päike peidus, on siin jälle jahe, õhtud ja ööd on jahedad ;) ).
Valimistulemustes oleme natuke pettunud, peremees ja perenaine andsid oma hääle e-hääletusel juba.  Mis seal ikka peaasi, et Savipets kuidagi valitsust ei satu moodustama :)
Veel pildid, kuidas vahel sai on ikka maitsev :)
burksid

pitsa

Soolased ja magusad pannikad :) Hommik Anuga :)

2 kommentaari:

  1. Ma juulikuus Ungari vormelietapile :)

    VastaKustuta
  2. Äge! Peremees on seal juba käinud, aga f1 masinaid seal ei näinud.

    VastaKustuta