teisipäev, 24. veebruar 2015

Pidu ja pillerkaar

Hola-Hola, mis amigos! Kuidas Teil läheb? Meil siin veebruari eelviimse nädala kaks päeva möödusid rutiinselt - peremees trennis ja koolis ja trennis ja tööd tegemas ja perenaine trennis ja koduseid toimetusi tegemas. Kolmapäeval läks elu huvitavaks. Mind pakiti kotti :) ja mindi mägesid vallutama...
Teekonna ülevaade siin: tõusu 1572m kokku 29km peale
Kel on endomondo kasutaja saab ka siit uudistada: http://app.endomondo.com/workouts/474059311/18506483


Kokku kuus ja pool tundi sai matkatud koos lõunapausidega, 29km sai kotis veedetud. Teed olid huvitavad ja vooklevad ning ikka üles ja alla. Õhtuks olid perenaine ja peremees väsinud, aga õnnelikud - mina olen koguaeg õnnelik :)
Mõned pildid ka:
Päris reibas algul :)

juba poolel teel, see seal on kodumägi torniga :)

Sinna oleme teel...
Pissipaus :D

Jõudsalt edasi :)

trepp ja perenaine loopis lehti...
Veits hirmus on...


Maailma serval ;)

keksides kodu poole :)

Jalavarjude varustaja Kenny spordielamused.ee
Kodu kus sa oled?!

See jääb nüüd selja taha :(

Peedo, kuhu sa jooksid - vanama õunapuu otsa!

Kätte saime, lähme koju nüüd :)

Kuna järgmised päevad oli keha kange ja ilmad polnud ka jälle kõige paremad (loe: pilves oli ja reede isegi tibutas natuke), siis vedelesime voodis ja peremees õppis ja tegi tööd ka natuke. Ahjaa nad käisid Decathlonys (spordipood) raha raiskamas. Perenaisel läks seljakotil lukk katki (oma 10a vastu pidanud teine) ja ostis endale 19.90 eest kena seljakoti. Peremees ostis omale ronimisjalatsid- jube ebamugavad, aga ronida on väga hea. Lisaks sai ta 12.95 eest käimisjalanõud ning 2.49 eest sai võimlemismati ka.
Laupäeva õhtu oli jälle 7Sins pubis stand-up show. Esines 44a naisterahvas, 2 lapse ema ja tegi kõigile meestele selgeks, mis naise kehaga juhtub pärast sünnitusi :D Peremehe ja perenaisega oli seal ka Ungarist pärit sõbrad. Õllest lõbus mindi nende poole balinkat mekkima. Neil oli kahte sorti balinkat - üks likööri sarnane ja teine ikka selline viina moodi, mõlemad kodutehtud. Ütleme niiet purjus vist tegi natuke see neid, sest koju jõudsid nad alles kell 4 hommikul. Mulle väitsid, et mängisid kaarte seal - kes kiiremini keskel oleva kaardi pealt kujutise ära tundis(karjus nt purpel duck) ja endal oleva samasuguse kujutisega kaardi keskele viskas, see võidule lähemale sai.
No igal juhul järgmise päeva nad magasid maha, midagi asjalikku küll ei teinud. Vett jõid palju ainult. Pannkooke tegid ka - vahelduseks tegid ka soolase täidisega (sink, juust, paprika) pannkoogid, kummalegi üks ja need olid nii head, et pärast kirusid, et oleks võinud ju rohkem neid teha. Aga magusad olid ka head - jäätise, banaani ja apelsinitükkidega.
Esmaspäev möödus uuesti rutiinselt - peremees koolis ja trennis, perenaine ka jalutas ja istus ka pargis natuke. Teisipäev oli ju Eesti vabariigi iseseisvuspäev - sai siingi seda tähistatud. Lõunaks tegid india tüübid kana karrit ja oma riisi :) Õhtuks sõime oma kartulisalatit ja ahjuliha ja kaneelikuklikuid. Vaatasime ka presidendi kõnet ja kontserti ja sellele järgnevat, aga kuna otsepilt hakkis liiga palju, siis lõpuks loobusime.
ELAGU EESTI!!! ja pidage seal jahedas vastu - iga päevaga on kevad lähemal ja päevad pikemad ;)
NB!Lohutage end sellega, et teil on mõnus soe tuba...
Välimus vajab veel hoolitsust, aga maitse oli küll juba nagu ema kuklikud...

Kardulasalat :)
PS! Peremees sai communication skillside eest 100p :) whoop-whoop keskmine hinne tõusis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar