esmaspäev, 9. märts 2015

Kõrgustesse!

Peedo siin jälle! Hakkate juba tüdinema? Paha lugu, nii pea veel plaanis lõpetada pole oma seiklust :)
Nädala alguses perenaine käis mõned korrad pargis, kui peremees koolis oli või trennis. Rääkisin teile juba, et peremees hakkas ronimisega tegelema, eks? No siin on teile tõestus, et ta käib ronimissaalis vähemalt oma uusi papusid pildistamas:
Roni, mis suunas soovid :)

Kõrgustesse ronimine

Papud!
Ilm on meil siin kena olnud - AKst kuulsime, et Hispaanias on kuumalaine. Soe on küll päikese käes (korralik eesti suvi, parem kui viimased jaanipäevad). Kolmapäeval muidugi nägime ka teistsugust ilma - päev otsa oli hall! Elevust tekitas äikesevihm - kõmistas ja välgutas päris toredalt! Nüüd võib perenaine maha istuda, talv on läbi ja äike on ära olnud.
nii hall, et mäge polnud nähagi!
Neljapäeval tegid peremees ja perenaine ettevalmistusi matkaks. Pakkisid vajaliku seljakottidesse: 6,3 liitrit vett, 9 võikut, 9 batoonikest, 3 snickersit, med.tarbed, varu riideid jne. Mina sain ka kaasa juhuuuuuu!!
Reede kell 5.45 oli äratus, kell 7 läks rong ja matk algas Terrassa rongijaamast kell 8.15. Meiega oli kaasas peremehe kursusekaaslane (poolakas, lõbus sell). Tema tegelikult selle retke välja pakkus, ta on vähe kogenum matkaja kui me. Rongijaamas olime tagasi 17.30 ja Barcelonasse sõit kestis 45min. Kõndimist oli 37,66km kokku, ilma söögipausideta kulus u 8 tundi ja 40minutit. Kõrgeim tipp oli 1156m (retke alustasime kõrguselt 354m). Vaated olid kirjeldamatud ning see vaikus seal üleval. Suures linnas elades hakkad kõige rohkem igatsema vaikust...
Esimene tipp paistab koos kloostriga
Algus oli päris raske ronimine - peremees sai kahte selkotti kohe kanda



Rada
Vaade Montserratile (peremees lubas meid perenaisega sinna ka viia)

Püreneed :)

Esimese tipu otsas matkasellid :)








Sain ka vaadet nautida

ilus-ilus!

üles, ikka üles!

Kloostri juures olev koer nautis vaadet meist isegi rohkem :)
Teine tipp tehtud!
vahepeal peab alla ka tulema
Vaadet nautimas pärast lõunat
Õnnelikud

Inov kestab ikka...

Maailma serval...

Sõbrad

teisel serval

:)
Rongijaamast koju läksime metrooga, sest perenaine ei tahtnud enam kuidagi jalutada. Järgnev öö magati mõnusalt kohe 12h. Peremees alustas töö ja õppimise asjadega jälle. Perenaine puhkas ja luges raamatut. Laupäeva õhtul tulid kaks india poissi külla - kõik peale eestlaste läksid peole. Peremees ja perenaine olid väsinud ja ei tundunud kuidagi tahtmist minna klubisse. India poisid tegid enne välja minekut süüa - karrikana ja kollane ülivürtsine riis. Peremehele see maitseb hästi. Perenaine nii vürtsise asjaga jääb hätta veidi (peremees sõi jäägid ära).  Südaöö paiku lahkusid tüübid peole, peremees ja perenaine otsustasid vastutasuks söögile nõud ära pesta.
Pühapäeva hommikul peremees tegi perenaisele pannkooke. Väga maitsvad - nii soolased kui ka magusad! Magusad oli maasikatega :)
Peremees ja perenaine käisid ka jalutamas - tahtsid külastada kloostrit, aga nad ei lasknud enam inimesi sisse, jäid 5min hiljaks sellega. Tagasi teel nägid toredat väravat.
Kuulsime, et teile on ka kevad jõudnud :) Nautige ja järgmise nädalani!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar