kolmapäev, 5. november 2014

Perenaine on kohal :)

Eile kell 23.20 kohaliku aja järgi sai perenaine lennukist välja ja oh imet pagaski oli kenasti olemas ja täiesti terve. Ärevust ja elevust ja natuke pisaraid, aga ta on siin :) Ilm on päikseline, aga pisut jahe - perenaine ütles, et tuleb siis kui jahedamaks läheb :D Aknast avaneb meil selline vaade  :)
Eile oodati teda väga siia - uued korterikaaslased olid teinud tacosid (sealihast, mida nad ise ei tohiks usu järgi süüa) Perenaine on meelitatud :) Hea tulla kohta, kus sa oled oodatud (eriti kui kodumaalt tulek nii emotsionaalseks kujunes)!
Pagas sai ka lahti pakitud - kappe siin toas jagub. Ainuke äpardus, mis pagasiga oli, et kogu perenaise kosmeetika jms oli ühes kotis koos (ja õnneks kilekotiga riietest eraldatud) ning kõik lõhnab nüüd tema parfüümi järgi :D aga pudel on terve niiet saab veel parfüümi muidu ka peale panna.
Mõned pildid toast...


Ja suur-suur aitäh kõigile, kes kaasa elavad meile :) Preili Katoova tegi väga vahva üllatuse - märkmik ja värvipliiatsid, et ikka perenaine kirjutaks ja joonistaks - saab tehtud!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar