esmaspäev, 10. november 2014

El Port de la Selva, Cap de Creus II Rogaine 2014

Reede hakkas igavene siblimine pihta. Mindi poodi, et kõik vajalik osta - ühel võistlejal pidi 6h rogainiks kaasas olema jook, termotekk, pealamp/taskulamp, vile, tuulekas ja siis veel meeskonna peale esmaabi KIT ka. Tundub nagu liig ühe lühikese võistluse jaoks? Peremehelegi tundus nii, aga kui pärast võistlust 1h jooksul täiesti kottpimedaks läks ja ilm enne seda juba 10minutiga kuumast päiksest pilviseks ja väga-väga tuuliseks läks, muutus ka peremehe arvamus - päris mõistlik varustus. Peremees viis perenaise Decathlon shoppingule reede ja ostis võistlusele sööki-jooki (batoonid, power gel jne). Perenaine osutas poes ka termotekile (hind 2,99eur), aga peremees ütles, et hiljem tuleb võtab selle. Jah õigesti arvasite ta unustas selle ning jooksis hiljem kodust sellele uuesti poodi järgi.
Laupäev algas kell 5.50 - riidesse, sööma ja minek. Saime autoga (istusin terve tee seljakotis, sõitsin jänest). Juhiks orienteeruja noor Pau. Võttis sõbra ka peale. Kohale jõudsime umbes 9.30, siis perenaine kohtas eestlast ja peremees saigi oma tiimiga kokku. Võistluskeskuses pissi paus, siis edasi starti. Start oli viidud suht mägedesse umbes 30min kõndi võistluskeskusest (jumal tänatud, et ma ikka seljakotis olin ja ise ei pidanud kõndima mäest üles, perenaine vedas ;) ). Kell 10.40 saadi kaardid kätte ja kell 11 läks jooks lahti.


Mina ja perenaine matkasime jalutades tagasi auto juurde, et asjad ära viia - ilm läks ju kuumaks. 




Parklast alustasime teekonda randa. Randa läksime mööda teed, möödusime ka väikesest jalgrajast aga arvasime, et see ei vii sinna alla randa tervelt (hiljem tulime sealt üles loomulikult ja täiesti korralik jalgrada oli). Niisiis mööda teed, aga samas ei viitsinud ka ringiga minna, leidsime väikse värava, mis viis majade vahelt otsi-kohta-kus-sa-saad :D ja saimegi alla randa. Inimesed ujusid, paljalt ja kedagi ei huvitanud, et tulime. Kuna vahtima ei tahtnud jääda, siis liikusime edasi jalgteele -Vaateid ja ilma nautima!















Vahepeal väike lõuna ja puhkepaus perenaise jalgadele.



Sõin kõik leiva ära- tulge külla ja tooge juurde musta leiba :)

Inimesed oli jälle nii sõbralikud koguaeg tervitavad, võistlejad tulevad sulle vastu ja ainult Hola!-Hola! :) äge! Vaated olid hingematvalt ilusad, nagu kõnniks filmis, et 3D prillid peas ja ahhetad ja imestad "Nii ilus ongi, vä?" 
Leidsin endale puhkekoha :)
 
Tagasi võistluskeskusesse/sadamasse jõudsime poole nelja paiku. Väike puhkepaus jalgadele ja ristsõna mõistusele- perenaise tädi teab, mis on hea ;) 
Mõni minut enne kella 17 ja finišis nad ongi. III koht IHOS NORDICUS II teami poolt - Palju õnne! 

Meeste klassi I koht, sest veteranid on seal ees :)

1 kommentaar: