pühapäev, 16. november 2014

Külalised kodumaalt :)

12.11 saabusid Anna-Liisa ja tema sõbranna Barcasse, aga olid nii väsinud lennust - öine Milano avastamine ja siis hommiku Barcelonasse. Perenaine otsustas siis üksinda minna mäge avastama, peremees ju õppis eksamiks. Perenaine jõudis poolele teele tippu, siis väsis ära ja tuli alla tagasi, kõht läks ka tühjaks.
Neljapäeval, 13.11 pidi perenaine eesti naistega kohtuma placa Espanyal, et sealt edasi Olümpia mäele minna. Kell 12.10 selgus, et nad olid eksinud. Niisiis perenaine istus pingile ja nautis päikest. Kuulis imelikku piiksumise häält selja taga ja ennäe leidis sõbrad rotid :) Siblisid seal kahekesi ringi (neid ei saanud pildile, liiga kiired).
Kell 12.45 selgus, et nad olid mere ääres, ehk siis vastupidises suunas kõndinud. Aga siiski lõpuks kohtusid nad perenaisega :) Sai jalutatud kunstimuusemi juures, väikses botaanikaaias ja siis mäest üles Olümpia värgendusi vaatama. Vaade oli vinge ja võimsad ehitised (Y) (otsige ise pilte googlest Montjuic - perenaine nautis ise vaadet ja pilte ei teinud)
Niih aga mäe otsas pidi olema ka kindlus (peremees ütles) - edasi mäest üles, natuke seiklesid need kolm eesti naist, aga lõpuks leidisid tee jälitades rootsi või taani kutte ja siis otsustasid, et läheks hoopis siit mäest otse üles saab kiiremini - saidki :D Jalutasid ringi ja siis avastasid, et on näljased - sai tagasi alla rännatud enne päikseloojangut ja lahku mindud. Perenaine koju, sest peremees tegi vaheeksami täna. Lohutuseks poes käik ja koju tagasi minnes selgus, et india poisid teevad süüa meile kõigile :) Kana ja riis - mitte päris selline nagu te ette kujutate - pange sinna hästi palju india vürtse ja värvige riis kollaseks, siis saate midagi sarnast. Maitse väga hea - süüa nad teha oskavad ;) Juua ei oska - ei kannata üldse, pisikesed kehad ka teistel. Peremees ja teised tüübid arutasid motikatest ja mootoritest ja motoinimestest, kellest perenaine midagi ei tea muidugi. Tahtis juba magama minna, aga siis üks india poiss (mitte korterikaaslastest) avastas, et perenaine on füsioterapeut ja That´s so amazing and wow cool! Ja hakkas eputama, et ta on crossfiti tegija ja et see on parim treening ja ainult crossfit teeb sind tugevaks ja võite arvata, mis sellest vestlusest välja tuli :) Ei-ei kakluseks ei läinud, lihtsalt kumbki ei saanud oma seisukohta selgeks teha kas siis keelebarjääri või liigse alkoholi sisalduse tõttu. Niiet perenaine ootab uuesti kokkusaamist selle crossfitteriga, et teada saada, mida ja kuidas ta ikkagi teeb. Õhtu lõppes rahuliku jutuajamisega kolmekesi koos ühe korterikaaslase Z-ga.
Hommiku kõik india tüübid olid hämmingus, et mis eile juhtus? Nad ei mäletanud - amatöörid ja ütleme niiet peremees tunneb end siin joomises nagu kuningas! Ei peagi liitreid viina sisse kaanima, piisab vaid kui lendad kuskile kus on little people ilma viinajoomiskultuurita ja võidki end nii tunda :)
Aga muidu nad on väga toredad ja sõbralikud tüübid - alati naeratavad :)
Reede, 14.11 oli vihmane ja see päev sai pmst maha magatud. Koguaeg ka ei jõua rännata mööda linna ringi - puhkama ka peab ;)
Laupäeval, 15.11 läksid perenaine ja peremees La Sagrada Familiat  ja Parc Güelli avastama - nad unustasid minu koju :( Kuulujuttude järgi tiirutasid ümber Sagrada, tegid mõned pildid. Kohtusid eesti naistega jälle - peremehel ja Liisul siiras taaskohtumiserõõm :) Mindi koos parki otsima - leiti mingid vaateplatvormid - vägev vaade. Lõpuks jõuti ka Parc Güelli - pettumus kahjuks, ootasid enamat. Matkatud sai palju ja kõht läks tühjaks, niiet mindi jälle lahku ja koju ära. Eesti naised loomulikult läksid shoppama ja välja sööma ja Pedrodega jutustama :)
Peremehe super pildistamisoskused ;)



Peremees teel vaatetorni :)

Peremees perenaisele: "Siin ma võin küll sinuga pildile tulla"
Pühapäeval (16.11) ehk täna läks perenaine koos eesti naistega Camp Nousse - kallis pilet, üsna põnev muuseum (meelde jäi unicef - more than just a club, 1899, Messi, palju karikaid ja nad tahavad selle veel suuremaks ja ilusamaks renoveerida), üüratu suur staadion, suur suveniiri pood, kus kõik on rahaks tehtud - suvalisele asjale embleem peale ja saabki palju raha jälle küsida.
Ahjaa tuli välja, et seal on ära märgitud ka eesti - meil õpetatakse ka katalaani keelt!

Päeva tipphetk perenaisel - riietusruumides olevad teraapialauad
Pärast tulid naised meile, perenaine tegi süüa ja siis söödi ja jutustati. Kõht täis, hea olla, mindi mäe otsa. Teel käidi läbi campuse alalt ja siis üles- kuidas siis muidu kui mitte üles :D Teekond kokku oli 8.49km ja võttis aega 2h 22min, sest see vaade oli lihtsalt hingemattev. Päevavalguses sai mindud, päikseloojangul üleval ja pimedas tagasi. Vapustav vaade! (seda poleks kuidagi saanud pildile niiet jäid tegemata need pildid)
Elu on super, meie oleme super ja loomulikult ka teie olete super! Head ööd!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar