pühapäev, 9. november 2014

Lähedasemad aiad ja ülikoolilinnaku ülevaatus

Neljapäeval läks perenaine vaatama, kus peremees koolis käib. Kõige pealt Parc de Pedrables, mis on kohe ülikooli kõrval ja nö osa linnakust. Perenaise kiired jalad viisid ta sinna 15minutiga. Tal oli aega ja pildistas natuke väravaid - ilm oli ilus :)



Otsi pildilt peremees!
Seal pargis lendavad vabalt papagoid ja kassid ka longivad ringi. Peremehel oli vahetund - seal need 1h pikkused. Sõi pargipingil perenaisega lõunat ja siis näitas talle ümbrust. Suletud kunstimuuseum ja bambuse võsa :)


Ülikooli linnak oli üsna lihtne ja pikk. Perenaine nägi seal sees ka mingit aparatuuri no nii umbes väga-väga suure ruumi suurust, aga kuna talle ei jäänud sellest midagi meelde, siis sellel hetkel rohkem ei peatu :)
Edasi läks perenaine üksi, sest peremees peab õppima ja seda ta ka siin teeb. 10min hiljem leidis ta end Roserar De Cervantes´i pargist. Roosiaed, mis siis ilmselt kevadel ja suvel on palju õitsvam. Perenaine istus pingil ja mõnules päikse käes, vanem meesterahvas lähenes ja rääkis siis katalaani või hispaania keelt. Perenaine sai esimest korda öelda No habla Espanol! Mees naeratas ja lehvitas ja läks edasi. Inimesed on õnnelikud ja lahked :)

 Viimane pilt aiandus huvilistele:
Pargid on siis ilusad ja puhtad :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar