pühapäev, 24. mai 2015

See nädal Eurovisioon, järgmine nädal midagi paremat ;)


Hei-hei! Kas teile jõudis ka lõpuks soe pärale? Nautige siis ilma ja kui aiatöödest aega, siis lugege meie tegemisi ka :) See nädal on mul üsna rahulik olnud, olen saanud lebotada - peremees koguaeg koolis õppetöid lahendamas ja perenaine on niisama lennus koguaeg. Esmaspäeval kohtas eestlasi - toredad neiud- kellega oli lubanud tutvuda ja ühele neist siis seltsi pakkuda! Käisid rannas, nägid lohesurfareid ja kuna neid ei lubata Barceloneta randa, siis pidid nad minema kaugemale nudistide randa. Võtsid sealt gei baarist õlled ja nautisid tuult. Nudistide rand oleks muidu täitsa ok, kui see poleks täis paljaid mehi. Nii et pikalt nad sinna gei baari ka ei jäänud, liikusid ranna äärde, kus sai kividel istuda ja paljad mehed jäid eemale. Ajasid juttu ja panid paika plaane, kus ja millal uuesti kohtuda. Koju jõudis, siis ootas teda ees õhtusöök, peremees ise oli juba söönud. Õhtu vaatasime veel komöödiasarju.
Teisipäeval oli ilm kehva sadas vihma ja perenaine asus oma raamatut lugema. Peremees läks kooli õppima jälle. Lõunaajal helises perenaise telefon ja helistas Marika, kes oli siin Erasmus+ programmiga inglise keelt õppimas. Tõi perenaisele kalevi linnupiima komme (lemmikud!). Nad käisid sellel pärast lõunal koos Sagrada Familia juures ja enne park Güelli minekut käisid kohvikus. Imehead pitsat sõid! Park Güellis oli rahvast vähe, sest ilm oli ju vihmane (piletimüüja küsis perenaiselt, et kas ta teab ikka, et väljas sajab :D ). Ruumi vaadata ja imetleda oli rohkem. Koju jõudis jälle alles kuskil pimedas, peremees ammu juba kodus. Vaatasime õhtu veel eurovisooni poolfinaali – eesti ja ungari said edasi jee-jee!
Vihmane park Güell
Kolmapäeval peremees läks jälle kooli õppima, perenaine läks esmaspäeval kohtutud neidudega L´illa ostukeskusesse shoppama – ostis endale t-särgi ja peremehele ka (3.- tk). Peremees oli oma särgi üle nii õnnelik Jeäi.
särk
Ahjaa ja kolmapäeva õhtu viis peremees väikse india poisi orienteeruma. Jooksis tal kannul ja pildistas ja filmis ja natuke itsitas ka. Iseenesest sai poiss hästi hakkama algaja kohta :) Oli nii innustunud, et läks pühapäeval üksi orienteeruma, ikka Montjuicile, kus nad juba käisid. Tegi pilte ja siis näitas peremehele, kus pilt tehtud ning peremees siis ütles, kas on ikka õige koht. Üllatavalt hästi sai hakkama jälle :)
väike poiss orienteerumas

Neljapäeval peremees läks kooli jälle õppima ja õhtu oli tal trenn ka kella üheksani õhtul. Perenaine luges raamatut kodus. Pärast lõunat läks väiksele kõndimisringile. Õhtuks tegi veel süüa ja kooki küpsetas ka (õunakook puruga). Peremehele meeldis, aga perenaise meelest sai liiga kuiv (pole ju õiget kohupiima siin).
Reedel jalutas perenaine peremehega kaasa kooli juurde, peremees läks õppetöid lahendama ja perenaine suundus parki raamatut lugema. Ilm oli soe, päikese käes istudes hakkas palav aga viludas hakkas lõpuks jahe. Jalutas koju ja tegi omale suppi. Luges veel natuke raamatut ja jäi siis magama. Peremees tuli enne 19 ja ajas ta üles. Kell 20 said kokku ungarlastega el Ravalis. Said ungari kutilt kingitused – vahtrasiirupi ja vahtrasiirupist pulgakommi Jee-jee. Edasi läksid sööma ja õlut jooma La Surenasse (pitsa sarnast asja sai seal) ja vilma täppidega ämbritest õlut Jeäi. Käisid ka õhtu jooksul Moritzi tehasebaaris/poes ja nautisid noorust!
Moritz van :)


Poes oli raamatuid ka, sh "100 reasons to panic about having a baby", mis sümpatiseeris peremehele väga :)
Ahjaa ja reede hommikul sai perenaine meili, et on veel saadaval pileteid AC/DC kontserdile, vaatasid järgi ja lõpuks ostsid mõlemad piletid. 29.mai õhtu neil sisustatud nüüd Jee-jee.
Laupäeval magasid mõlemad kaua ja puhkasid kiirest nädalast. Õhtu perenaine vaatas eurovisiooni finaali ja oli väga üllatunud, et kõigile venemaa lugu meeldis (ei olnud üldse meeldejääv lugu). Huvitav, et ungari lugu inimestele peale ei läinud ja loomulikult oli hea meel, et võitis Rootsi. Meie Elina ja Stig olid supertublid ja olid väärt paremat kohta, aga selline see eurovisioon juba kord on.
Pühapäev oli pannkoogi päev, seekord siis vahtrasiirupiga otse Kanadast Jee-jee. Täitsa maitsev, mee sarnane. Peremees tegi natuke tööd pühapäev ja perenaine luges endiselt oma raamatut.
Uuel nädalal siis uued suured plaanid neil – AC/DC kontsert ja nädala sees veel üks retk, aga sellest juba järgmine kord ;) Kallid eestisse!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar