pühapäev, 17. mai 2015

öös on asju...

Hola! Como estas? MUl läheb juba paremini nüüd - nädala algul nad veel ignoreerisid mind, aga nädalalõpp oli vinge! Aga kõigest järge mööda ;)
Esmapäeval peremees läks varakult kooli. Koolis selgus, et kahe loengu asemel on ainult üks loeng. Peremees kasutas oma vaba hetke ära ja tegi tööd. Perenaine uuris ka jälle artikleid natuke ja oli asjalik. Pärastlõunal läks roosiaeda imetlema ja seal oli hea ka mõned mindfulness meditatsioonid teha. Kell 17 sai peremehega UPC ees kokku ja läksid koos toidupoodi. Õhtu tegid veel koos süüa ja vaatasid komöödiasarju (The Big Bang Theory, Community - viimane läheb aina paremaks). Esmapäevaga oli peremehe koolinädal läbi - see muidugi ei tähenda, et tal poleks midagi teha. Endiselt koolitööd (mis vist kunagi otsa ei lõppe), lisaks töö ja veel praktikaga seonduv materjal ka ootab läbitöötamist. Ja siis uus hobi ronimine võtab ka oma aja :) Teisipäeval käiski peremees hommiku ronimas ja ülejäänud päeva tegi tööd arvutis. Perenaine ilmselt koristas ja tegi süüa. Kolmapäeval läks perenaine sõbranna juurde lõunale, peremees jäi õppima. Perenaine tuli alles õhtu 8 paiku koju. Tal oli mõnus päev olnud - sõid, lobisesid, arutasid tomatitaimede kasvu üle ja lobisesid veel naiste jutte. Lõpuks jalutasid placa Espanyale, et sõbranna saaks turismipunktist oma külalisetele kaardi, aga kahjuks oli see kinni juba ning sõbranna naaber helistas, et ta lukustas end korterist välja kogemata ja tal oleks vaja nende rõdu kaudu sisse ronida :) Sõbranna kihutas koju ja perenaine tuli koju ära. Peremees oli kenasti oma asju teinud ja isegi süüa oli teinud, kuigi perenaise sõbranna saatis ka peremehele süüa (see kulus järgmine päev lõunaks ära). Lisaks sai perenaine sõbrannalt lugeda ühe raamatu the Casual Vacancy J.K Rowling. Seda hakkas ta siis neljapäeval lugema, peremees tegi tööd jälle ja päris õhtu läks ronimistrenni jällegi. Tuli alles päris hilja, kella 21.30 ajal umbes. Tgeid koos veel natuke tööd arvutis - kontrollisid kas järeldused vastavad ülesannetele ;) Loodame, et vastavad nüüd vähemalt. 
Reede tahtis perenaine minna randa peesitama ja soovis, et peremees ka kaasa tulla, siis saab ka ujuma minna (üksi ei saa ju asju valveta jätta ja vette minna). Kolmapäeval oli, aga perenaine näinud, et placa Espanyal toimub Motor show ja nad mõlemad tahtsid sinna ka minna. Sai otsustatud, et kõige pealt motor show ja siis randa. Kutsusime india tüüpe ka, Deb tuli meiega (ja nad ei unustanudki mind maha VAU!) Sissepääs oli 12euri. Ala oli tohutult suur - terve tänav placa Espanyalt Magic fountainini oli kinni pandud ja mootoreid ja autosid täis. Meie eesti enda startup Exo Bikes oli ka esindatud - vt exo-bikes.eu  Peremees sai sõita ka sellega, perenaisel pole lube seetõttu ei saanud tema ja Debi kaherattalised väga ei huvita. Seal oli igasuguseid ilusaid autosid Jaguarid, Maseratid, Audid, Aston Martinid, Ferrarid, Mercedesed, Range Roverid, Jeepid, BMWd, Lotused, Bentelyd, Škodad, Nissanid, jne jne. Fun-fun-fun :D :) Kõige kallimaid autosid muidugi ei lastud lähedalt vaatama, aga kaugelt sai neid imetleda küll - tegime veel nalja, et Deb võiks mängida rikast india kutti, aga ta ütles, et parem mitte, sest Indias ei saa ilma oma pangaarve ettenäitamiseta isegi mitte ferrari poodi sissegi. Tegevust jagus seal 3-4h ja vägev oli - teate küll AWESOME!
Pärast olime nii näljased ja väsinud, et randa ei läinudki. Pärast sööki tegime väikse pauernäpi ja peremees hakaks siis õppima, perenaine luges raamatut ja mina ei liigutanud end voodist kuskile :) Laupäeval peremees ülla-ülla õppis jälle, perenaine kokkas ja õhtu läksid nad Rahvusvahelisest muusemiööst osa saama - külastasid Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. See on siis kuninglik klooster, kuhu nooblid pered saatsid vähemalt ühe oma järeltulijatest teenima, tavaliselt kuskil 12aaastaselt andsid nad juba kloostris vande. Praeguseks elab kloostris vaid käputäis nunnasid, neile ehitati uus hoone vana hoone kõrvale ja 1991 a on vanahoone muuseum. Päris armas klooster oli olnud, kirikus mängis orelit päris nunn :) 
Tagasi tulles mõtles peremees, et käib ka tiiru FCBarcelona muuseumis, aga järjekord oli alast väljas ümber nurga (väga-väga pikk!) ja niisiis tulid hoopis koju ja tegid süüa. Õigemini oli perenaine juba päeval valmistanud pikkpoisi ja juurde oli vaja keeta riisi. Perenaine tegi ka chimmichuri kastet tomatitega, et pärast hea oleks krõpsudega süüa. Vabade meeste kõrvale super! Me olime kõik jäänud teleseriaalis maha, tuli 3 järgi vaadata (noh vähemalt 3 on veel vaadata :D) ja oh üllatust Karl Edgar Tammi ilmus ka välja - peremees ei tundnudki ära algul kohe ja siis kohe oli nii õnnelik vana sõpra nähes. Perenaine loomulikult on koguaeg uhke Silveri üle (kui Silver seal ei mängiks siis vist ei vaatakski). Pühapäev on pannkoogipäev - pannkoogid jäätis ja banaanide ja apelsinidega :) Peremees istus jälle arvuti taha õppima ja perenaine läks randa. Ilm oli kuum ja päikseline, rannas puhus õnneks mõnus tuuleke. Luges seal oma raamatut ja nautis päikest :) Muide meri pidi ka juba soojem olema, kui perenaine üksi poleks olnud, siis oleks ilmselt ujumas ka käinud mitu korda kohe. Pärast kahte tundi peesitamist naasis perenaine koju ja tegi mehele süüa. Hetkel peremees koos kursavennaga teevad koolitöid üsna produktiivselt ja perenaine chillib minuga siin :) Aga olge siis mõnusad ja nautige meie pilte ka :) Kallistame!
Numero uno

Perenaisel uus lemmik

Mootorid igal pool

Keep walking #unetealpacto #dontdrinkanddrive #ärasõidapurjuspeaga

Eestlased uhked eesti asja üle! exo-bikes.eu


Tesla

Noh Ott-Kaarel, peremehel ka oks laiali, sest on oma auto taga


Suur-suur masin

midagi mulle

audi urr :)

seltskond :)

Kloostrist ka mõned klõpsud:

haigla tiib

Köök
aiake

Kirik


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar