reede, 8. juuni 2018

Äike päike pilveke ja uuesti :)

 Tere, armsakesed! Loodan, et külm teid ära võtnud ei ole. Meil siin ilm on selline pilve sees elu - soe ja niiske. Rannailma ei ole - laupäeval veidi oli, aga siis käisid peremees ja perenaine sõbra juures grillimas. Sõid seal liha ja nautisid seltskonda ning mängisid lauamängu "Diplomacy". Väga lahe mäng, võtab küll palju aega, aga saab läbi mängida erinevate Euroopa riikide vallutamist ja liitlastega läbirääkimisi. Ma ei teagi, kas keegi võitis selle mängu ka, aga igal juhul olid kõik rõõmsad, kui koju jõudsid.
Pühapäeval tegi perenaine pannkooke ja pärast läksid nad pikemalt kõndimise ringile. Õhtul perenaine ravis veidi peremeest, sest tollel valutasid kannad ja ülaselg. Aga sai vist jälle asja tast ikka :) 
Esmaspäeval peremees käis tööl ja perenaine jäi koju, õhtul tõi mehe koju, et see liiga kauaks tööle ei jääks. Õhtustasid koos. 
Teisipäeval ja kolmapäeval ja neljapäeval käis perenaine koolis hommikul, pärastlõunad veetis köögis ja koristas ka muidugi. Keelekursus läheb hästi - kordavad palju, aga õnneks peab palju ka rääkima ja täitsa toredatel teemadel (mille üle isegi arutleks). Peremees käis tööl, teisipäeval ja neljapäeval käis õhtul ka ronimas.
Kolmapäeval oli meie juures kino - vaatasime sõpradega ronimisteemalisi lühifilme. Lõbusaid ja mitte liiga tõsiseid, et perenaine ikka öösel magada saaks. Täitsa vahva oli!
Reede on möödunud kiiresti, perenaine pesi pesu, käis kõndimas ja tegi süüa ja nüüd koristas vannitoa ja vetsu ära, õhtu plaanivad kinno ka minna veel. 
 Loodan, et teil seal ka ilm soojeneb jälle ja saate puhkama- noh vähemalt koolilapsed :)
Peedo
 
Hello! How are you? This week has passed quite fast, nothing much has happened - the usual: Mister T working or climbing, my hostess learning french or cleaning. But the did go to bbq on Saturday and then they played "Diplomacy". Very long game, but it's fun. You can make allies or enemies and conquer European countries. Much better than "Monopoly". On Wednesday some friends came over and we watched some short climbing movies - nothing too serious, otherwise my hostess would have had a rough sleep. But we had fun :)
 
Peremees tõi perenaisele itaalia maitseaineid ja juustu/Mister T brought some paremsan and spices from Italy


Best food ever/ Parim toit
Vene poe lahtiolekuajad / the opening hours for russian store.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar