kolmapäev, 17. juuni 2015

Adios, Barcelona!

Hola, mis amigos! Meie seiklus siin Barcelonas on läbi saamas kohe-kohe. Viimase 10 päeva jooksul oleme nautinud linna ja päikest ja randa ja äikest :) Peremees muide on väga tublisti semestriga hakkama saanud: Computational Structural Mechanics and Dynamics tulemus oli 97 punkti (100punktist) ja Finite Elements in Fluids 8,2 punkti (10punktist), Computational Solid Mechanics'i tulemust veel ei tea.
Tema töökus on vilja kandnud :) Ka treenides - iraani tüüp ütles, et peremees on tugev ja peremees tegi lõpuks läbi ka Orange Clockwise raja park Güelli juures ronides.
märgistus

teostus

8.juuni õhtul käisid peremees ja perenaine jalutamas, sest algas Pedralbese aias muusikafestival, avaesinejaks oli Pet Shop Boys. Õhtu oli sume ja soe! Tagasi teel kohtasid nad mitmeid prostituute - täiesti poolpaljad (soojad ööd ju) ja ülikoolilinnakut läbival tänaval täiesti avalikult :) Mõnda vaadates tekib lausa küsimus, miks nii kena neiu sellist tööd teeb? Ilmselt makstakse hästi - kohale tullakse oma autoga ja näha on, et päevasel ajal ilmselt käiakse jõusaalis keha treenimas. (Noorema lugejaskonna ja enda heaolu nimel pilte ei teinud).
punane vaip otse muusikafestivalile


Teisipäeval ja kolmapäeval lõpetas peremees oma viimast kodutööd ning ajas oma paberid siin korda (viimaste dokumentide osas sai selguse alles täna, tõi praktikapaberid koolist, viib Pariisi allkirjastamisele ja saadab, siis postiga tagasi Barcelonasse). No vähemalt ei pea peremees viisat taotlema (Schengen on ikka õnnistus!), india tüübid käivad korda mööda Madridi vahet viisa asju ajamas - jube bürokraatia (natuke arusaadav ka miks nii palju vaeva peab nägema).
Neljapäeva õhtul käisid peremees ja perenaine ja väike india tüüp Ocata rannas (R1 rongiga Mataro suunas u 30min sõitu). Mõnus vesi seal! Puhas ja lai rannajoon, kus ruumi ka pallimängudeks.  
magusad murelid :)

Ocata rannast vaade Barcelona poole

3korda ujumas käidud :)
Reede sai peremees veel kooli ja tööasju ajada. Perenaine töllerdas kaasas.

kollaseid õisi täis tänav :)
Laupäeva hommiku läksid koos ronima: peremees ronis ja perenaine ütles, kuhu ronima peab ja kuhu käsi võib panna. Juba pikemat aega olid ka tänava ja aedade koristajad seal samas kõrval põõsastes sahistanud - perenaine ja peremees mõtlesid, et kärbivad puid, aga selgus, et puu otsas oli madu, keda nad materdasid luudadega alla ja siis olles ussi oimetuks löönud, võttis üks meestest selle kätte ja poseeris sellega. Pärast asetasid ussikese sinna samma maha tagasi (ei tea kas ussid ei või lihtsalt puu otsas ronida või mis nende tegutsemise eesmärk oli). Muide peremees ja perenaine mõlemad jalutasid selle puu alt paar korda läbi enne kui maojaht hakkas... iuka!
ussike :)
Laupäeva õhtul oli meil korteris ärasaatmispidu. Kohal oli rahvusvaheline seltkond - indialased, ungarlased, eestlased, mehhiklane, venezuelast tüüp, argentiinlased, ukrainlane, iraanlane, süürialased ja mitte ühtegi hispaanlast :D Peremees jälgis enamus ajast Jukola võistlust. Pakkusime peolistele Siiri toodud Riia balsamit (isegi maitsesid peremees ja perenaine seda esimest korda), kõigile maitses. Musta leiba sai ka jälle pakutud. Tore õhtu oli! PS!Ladina-ameeriklased on nii temperamentsed,valjuhäälsed ja žestikuleerivad palju :)
ütle Hernesupp!
Pühapäeval sõitsime koos ungarlastega ja kahe india tüübiga Ocata randa. Ilm oli kuum ja päikesline, lained olid marudad ja nalja sai palju. Mängisime võrkpalli (nemad mängisid, mina peesitasin linal): ungarlased ja perenaine ning vastas olid peremees ja indialased. Perenaine ja ungarlased võitsid, sest ungari tüüp oskab mängida võrkpalli ja indialased mängisid esimest korda :D Ujuda väga tegelikult ei saanud, lained olid suured ja enamasti edasi väga ei liikunud, kui siis ainult randa tagasi ja pärast olid kõik kohad paksult liiva täis, seepärast mina ja üks india tüüp ei läinudki vette (me ei oska ujuda ka muidugi). Väga lõbus ja mõnus oli!
Esmaspäeval käisid peremees ja perenaine UPC ruumides ronimas. Peremees tegi viimaseid ronimisharjutusi ja perenaine pikutas pingil, sest palav oli. Teisipäeval käisid nad paellat söömas ja viimast korda la ramblal jalutamas. Paella oli üllatavalt hea ja igasugu mereande täis - igast molluskeid sai proovitud! Pärastlõunal sai perenaine ungari neiuga kokku ja shopati natuke. Õhtul võeti tüübid ka kampa ja söödi koos pitsat ja aeti veel viimaseid jutte. Mind kaasa ei võetud ja tuli välja, et Kevin pidi ka teises toas istuma samal ajal :( Aga ehk on tulevikus lootust nende koos reisile minna :) 
Täna hommikut alustasid peremees ja perenaine varakult, nimelt käisid nad päikesetõusu vaatamas:) Pärast magasid ja siis hakkasid pakkima. India tüüp Deb sai ka ära saadetud. Perenaine käis eesti neiuga kohvitamas, peremees käis viimaseis asju ülikoolis ajamas ja pärast orienteerumiskaarte tagastamas, perenaine oli seni decathlonis shoppamas (oli õige kurb, sest pagas on juba täis ja asju ei mahu kuskile). Nüüd siis veel viimased asjad pakkida ja uus seiklus võib alata! Adios, Barcelona! Bonjour, Paris!
Päikesetõus Barcelonas
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar