pühapäev, 24. mai 2015

See nädal Eurovisioon, järgmine nädal midagi paremat ;)


Hei-hei! Kas teile jõudis ka lõpuks soe pärale? Nautige siis ilma ja kui aiatöödest aega, siis lugege meie tegemisi ka :) See nädal on mul üsna rahulik olnud, olen saanud lebotada - peremees koguaeg koolis õppetöid lahendamas ja perenaine on niisama lennus koguaeg. Esmaspäeval kohtas eestlasi - toredad neiud- kellega oli lubanud tutvuda ja ühele neist siis seltsi pakkuda! Käisid rannas, nägid lohesurfareid ja kuna neid ei lubata Barceloneta randa, siis pidid nad minema kaugemale nudistide randa. Võtsid sealt gei baarist õlled ja nautisid tuult. Nudistide rand oleks muidu täitsa ok, kui see poleks täis paljaid mehi. Nii et pikalt nad sinna gei baari ka ei jäänud, liikusid ranna äärde, kus sai kividel istuda ja paljad mehed jäid eemale. Ajasid juttu ja panid paika plaane, kus ja millal uuesti kohtuda. Koju jõudis, siis ootas teda ees õhtusöök, peremees ise oli juba söönud. Õhtu vaatasime veel komöödiasarju.
Teisipäeval oli ilm kehva sadas vihma ja perenaine asus oma raamatut lugema. Peremees läks kooli õppima jälle. Lõunaajal helises perenaise telefon ja helistas Marika, kes oli siin Erasmus+ programmiga inglise keelt õppimas. Tõi perenaisele kalevi linnupiima komme (lemmikud!). Nad käisid sellel pärast lõunal koos Sagrada Familia juures ja enne park Güelli minekut käisid kohvikus. Imehead pitsat sõid! Park Güellis oli rahvast vähe, sest ilm oli ju vihmane (piletimüüja küsis perenaiselt, et kas ta teab ikka, et väljas sajab :D ). Ruumi vaadata ja imetleda oli rohkem. Koju jõudis jälle alles kuskil pimedas, peremees ammu juba kodus. Vaatasime õhtu veel eurovisooni poolfinaali – eesti ja ungari said edasi jee-jee!
Vihmane park Güell
Kolmapäeval peremees läks jälle kooli õppima, perenaine läks esmaspäeval kohtutud neidudega L´illa ostukeskusesse shoppama – ostis endale t-särgi ja peremehele ka (3.- tk). Peremees oli oma särgi üle nii õnnelik Jeäi.
särk
Ahjaa ja kolmapäeva õhtu viis peremees väikse india poisi orienteeruma. Jooksis tal kannul ja pildistas ja filmis ja natuke itsitas ka. Iseenesest sai poiss hästi hakkama algaja kohta :) Oli nii innustunud, et läks pühapäeval üksi orienteeruma, ikka Montjuicile, kus nad juba käisid. Tegi pilte ja siis näitas peremehele, kus pilt tehtud ning peremees siis ütles, kas on ikka õige koht. Üllatavalt hästi sai hakkama jälle :)
väike poiss orienteerumas

Neljapäeval peremees läks kooli jälle õppima ja õhtu oli tal trenn ka kella üheksani õhtul. Perenaine luges raamatut kodus. Pärast lõunat läks väiksele kõndimisringile. Õhtuks tegi veel süüa ja kooki küpsetas ka (õunakook puruga). Peremehele meeldis, aga perenaise meelest sai liiga kuiv (pole ju õiget kohupiima siin).
Reedel jalutas perenaine peremehega kaasa kooli juurde, peremees läks õppetöid lahendama ja perenaine suundus parki raamatut lugema. Ilm oli soe, päikese käes istudes hakkas palav aga viludas hakkas lõpuks jahe. Jalutas koju ja tegi omale suppi. Luges veel natuke raamatut ja jäi siis magama. Peremees tuli enne 19 ja ajas ta üles. Kell 20 said kokku ungarlastega el Ravalis. Said ungari kutilt kingitused – vahtrasiirupi ja vahtrasiirupist pulgakommi Jee-jee. Edasi läksid sööma ja õlut jooma La Surenasse (pitsa sarnast asja sai seal) ja vilma täppidega ämbritest õlut Jeäi. Käisid ka õhtu jooksul Moritzi tehasebaaris/poes ja nautisid noorust!
Moritz van :)


Poes oli raamatuid ka, sh "100 reasons to panic about having a baby", mis sümpatiseeris peremehele väga :)
Ahjaa ja reede hommikul sai perenaine meili, et on veel saadaval pileteid AC/DC kontserdile, vaatasid järgi ja lõpuks ostsid mõlemad piletid. 29.mai õhtu neil sisustatud nüüd Jee-jee.
Laupäeval magasid mõlemad kaua ja puhkasid kiirest nädalast. Õhtu perenaine vaatas eurovisiooni finaali ja oli väga üllatunud, et kõigile venemaa lugu meeldis (ei olnud üldse meeldejääv lugu). Huvitav, et ungari lugu inimestele peale ei läinud ja loomulikult oli hea meel, et võitis Rootsi. Meie Elina ja Stig olid supertublid ja olid väärt paremat kohta, aga selline see eurovisioon juba kord on.
Pühapäev oli pannkoogi päev, seekord siis vahtrasiirupiga otse Kanadast Jee-jee. Täitsa maitsev, mee sarnane. Peremees tegi natuke tööd pühapäev ja perenaine luges endiselt oma raamatut.
Uuel nädalal siis uued suured plaanid neil – AC/DC kontsert ja nädala sees veel üks retk, aga sellest juba järgmine kord ;) Kallid eestisse!

pühapäev, 17. mai 2015

öös on asju...

Hola! Como estas? MUl läheb juba paremini nüüd - nädala algul nad veel ignoreerisid mind, aga nädalalõpp oli vinge! Aga kõigest järge mööda ;)
Esmapäeval peremees läks varakult kooli. Koolis selgus, et kahe loengu asemel on ainult üks loeng. Peremees kasutas oma vaba hetke ära ja tegi tööd. Perenaine uuris ka jälle artikleid natuke ja oli asjalik. Pärastlõunal läks roosiaeda imetlema ja seal oli hea ka mõned mindfulness meditatsioonid teha. Kell 17 sai peremehega UPC ees kokku ja läksid koos toidupoodi. Õhtu tegid veel koos süüa ja vaatasid komöödiasarju (The Big Bang Theory, Community - viimane läheb aina paremaks). Esmapäevaga oli peremehe koolinädal läbi - see muidugi ei tähenda, et tal poleks midagi teha. Endiselt koolitööd (mis vist kunagi otsa ei lõppe), lisaks töö ja veel praktikaga seonduv materjal ka ootab läbitöötamist. Ja siis uus hobi ronimine võtab ka oma aja :) Teisipäeval käiski peremees hommiku ronimas ja ülejäänud päeva tegi tööd arvutis. Perenaine ilmselt koristas ja tegi süüa. Kolmapäeval läks perenaine sõbranna juurde lõunale, peremees jäi õppima. Perenaine tuli alles õhtu 8 paiku koju. Tal oli mõnus päev olnud - sõid, lobisesid, arutasid tomatitaimede kasvu üle ja lobisesid veel naiste jutte. Lõpuks jalutasid placa Espanyale, et sõbranna saaks turismipunktist oma külalisetele kaardi, aga kahjuks oli see kinni juba ning sõbranna naaber helistas, et ta lukustas end korterist välja kogemata ja tal oleks vaja nende rõdu kaudu sisse ronida :) Sõbranna kihutas koju ja perenaine tuli koju ära. Peremees oli kenasti oma asju teinud ja isegi süüa oli teinud, kuigi perenaise sõbranna saatis ka peremehele süüa (see kulus järgmine päev lõunaks ära). Lisaks sai perenaine sõbrannalt lugeda ühe raamatu the Casual Vacancy J.K Rowling. Seda hakkas ta siis neljapäeval lugema, peremees tegi tööd jälle ja päris õhtu läks ronimistrenni jällegi. Tuli alles päris hilja, kella 21.30 ajal umbes. Tgeid koos veel natuke tööd arvutis - kontrollisid kas järeldused vastavad ülesannetele ;) Loodame, et vastavad nüüd vähemalt. 
Reede tahtis perenaine minna randa peesitama ja soovis, et peremees ka kaasa tulla, siis saab ka ujuma minna (üksi ei saa ju asju valveta jätta ja vette minna). Kolmapäeval oli, aga perenaine näinud, et placa Espanyal toimub Motor show ja nad mõlemad tahtsid sinna ka minna. Sai otsustatud, et kõige pealt motor show ja siis randa. Kutsusime india tüüpe ka, Deb tuli meiega (ja nad ei unustanudki mind maha VAU!) Sissepääs oli 12euri. Ala oli tohutult suur - terve tänav placa Espanyalt Magic fountainini oli kinni pandud ja mootoreid ja autosid täis. Meie eesti enda startup Exo Bikes oli ka esindatud - vt exo-bikes.eu  Peremees sai sõita ka sellega, perenaisel pole lube seetõttu ei saanud tema ja Debi kaherattalised väga ei huvita. Seal oli igasuguseid ilusaid autosid Jaguarid, Maseratid, Audid, Aston Martinid, Ferrarid, Mercedesed, Range Roverid, Jeepid, BMWd, Lotused, Bentelyd, Škodad, Nissanid, jne jne. Fun-fun-fun :D :) Kõige kallimaid autosid muidugi ei lastud lähedalt vaatama, aga kaugelt sai neid imetleda küll - tegime veel nalja, et Deb võiks mängida rikast india kutti, aga ta ütles, et parem mitte, sest Indias ei saa ilma oma pangaarve ettenäitamiseta isegi mitte ferrari poodi sissegi. Tegevust jagus seal 3-4h ja vägev oli - teate küll AWESOME!
Pärast olime nii näljased ja väsinud, et randa ei läinudki. Pärast sööki tegime väikse pauernäpi ja peremees hakaks siis õppima, perenaine luges raamatut ja mina ei liigutanud end voodist kuskile :) Laupäeval peremees ülla-ülla õppis jälle, perenaine kokkas ja õhtu läksid nad Rahvusvahelisest muusemiööst osa saama - külastasid Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. See on siis kuninglik klooster, kuhu nooblid pered saatsid vähemalt ühe oma järeltulijatest teenima, tavaliselt kuskil 12aaastaselt andsid nad juba kloostris vande. Praeguseks elab kloostris vaid käputäis nunnasid, neile ehitati uus hoone vana hoone kõrvale ja 1991 a on vanahoone muuseum. Päris armas klooster oli olnud, kirikus mängis orelit päris nunn :) 
Tagasi tulles mõtles peremees, et käib ka tiiru FCBarcelona muuseumis, aga järjekord oli alast väljas ümber nurga (väga-väga pikk!) ja niisiis tulid hoopis koju ja tegid süüa. Õigemini oli perenaine juba päeval valmistanud pikkpoisi ja juurde oli vaja keeta riisi. Perenaine tegi ka chimmichuri kastet tomatitega, et pärast hea oleks krõpsudega süüa. Vabade meeste kõrvale super! Me olime kõik jäänud teleseriaalis maha, tuli 3 järgi vaadata (noh vähemalt 3 on veel vaadata :D) ja oh üllatust Karl Edgar Tammi ilmus ka välja - peremees ei tundnudki ära algul kohe ja siis kohe oli nii õnnelik vana sõpra nähes. Perenaine loomulikult on koguaeg uhke Silveri üle (kui Silver seal ei mängiks siis vist ei vaatakski). Pühapäev on pannkoogipäev - pannkoogid jäätis ja banaanide ja apelsinidega :) Peremees istus jälle arvuti taha õppima ja perenaine läks randa. Ilm oli kuum ja päikseline, rannas puhus õnneks mõnus tuuleke. Luges seal oma raamatut ja nautis päikest :) Muide meri pidi ka juba soojem olema, kui perenaine üksi poleks olnud, siis oleks ilmselt ujumas ka käinud mitu korda kohe. Pärast kahte tundi peesitamist naasis perenaine koju ja tegi mehele süüa. Hetkel peremees koos kursavennaga teevad koolitöid üsna produktiivselt ja perenaine chillib minuga siin :) Aga olge siis mõnusad ja nautige meie pilte ka :) Kallistame!
Numero uno

Perenaisel uus lemmik

Mootorid igal pool

Keep walking #unetealpacto #dontdrinkanddrive #ärasõidapurjuspeaga

Eestlased uhked eesti asja üle! exo-bikes.eu


Tesla

Noh Ott-Kaarel, peremehel ka oks laiali, sest on oma auto taga


Suur-suur masin

midagi mulle

audi urr :)

seltskond :)

Kloostrist ka mõned klõpsud:

haigla tiib

Köök
aiake

Kirik


esmaspäev, 11. mai 2015

Peedo on solvunud...

assamese gamocha
.... eelmise sissekande juurde kuuluv: Peremees ja perenaine said ühelt india tüübilt Debilt kingituse Indiast. Selleks oli ilus valge linane sall punase tikandiga ja selle kinkimine on Indias austuse avaldus. Oleme kõik meelitatud :) Assamese on Debi kodukoht ja see on nende tikand :)

Hola-hola! Kuidas teil läinud on? Mul on hästi, perenaine teeb süüa ja koristab, peremees on vahel natuke kimpus nende prantslastega. Esiteks on seal kohutav bürokraatia ja teiseks pead sa oskama prantsuse keelt - peremees ei oska, perenaine ka mitte, aga Google translate aitab hästi. Huvitav on muidugi see, et sa saadad neile inglise keelse emaili, vastus tuleb ikka puhtas prantsuse keeles (Kirjutas neile "My french is still terrible" ja korra sai ka inglise keelse vastuse "My English is not better. You give me the tuesday, I was absent Monday").  Igal juhul peremehel tegevust jagub, sest koolitööd ja päris töö võtavad endiselt oma osa. 
Perenaine on viimasel ajal laisk olnud - ilm on koguaeg suvine, aga rannas käis ainult kahel korral. Esimesel korral õnnestus tal valida päev, kus oli kergelt pilves ja mere ääres oli väga tuuline (lausa vett pritsis jahutuseks) ja siis tal hakkas külm ja ta tuli tagasi koju. Teisel korral valis ta väga kuuma ja päikselise ilma, aga mere ääres oli ikka tuuline (lendavad päikesevarjud ründasid) ja pärast 1,5h peesitamist tuli jälle tagasi koju (kartis ära põleda). 
Laupäev oli tore päev - jäin üksi koju (loe:nad unustasid mu ära!). Peremees ja perenaine läksid park Güelli lähedale, seal on üks ronimissein, kus peremees saab veel rohkem ronimist harjutada. Tal üks hispaania sõber Vincente näitas talle seda kohta. Ronisid seal peremehega 1,5h peaaegu, perenaine itsitas ja targutas kõrval. Tulid koju siis sõid, käisid õlle järel, perenaine pani pitsa taigna kerkima ja küpsetas õunakooki. Peremees ajas veel omi asju ja enne kella 17 olid nad kadunud. Pärast sain siis teada, et käisid pubis Futballarium Barcelona (ungarlane on omanik) koos oma ungari sõpradega ja kella 18 läksid Camp Nou staadionile vaatama jalgpallimängu FC Barcelona ja Real Sociedadi vahel. Barca võitis loomulikult 2:0 (Neymar ja Pedro lõid väravad). Oli küll Hispaania oma liiga mäng aga siiski põnev ja üle 86 000 pealtvaataja (ja nad unustasid minu koju!?!) Aplaus ja kisa levivad sellel staadionil hästi ning peremees ja -naine mõtlesid, et küll oleks tore selliselt staadionilt tantsupidu vaadata :) Pärast matši tulid koju koos ungarlastega. Peremees ja ungari neiu saadeti kööki pitsat küpsetama (no ennem perenaine andis kõigile õlut ja õunakooki) ja perenaine sai oma tööd teha. Nimelt ungari tüübil on hüppeliigese vigastus ja sai siis sellega tegeleda (oli teine nii õnnelik kohe tööd tehes). Peremees jälgis koguaeg ka Tiomila orienteerumisvõistlust netist. Pitsa tuli muide ülimaitsev (iva seisneb selles, et pane peale kõike head, mis sul kapis on: peekon, hakkliha, sibul, piprakaun, tomat, paprika, ohtralt juustu). Kõigile meeldis!  Natuke ajasid veel juttu ja jõid õlut, aga ungari tüüp pidi minema järgmine hommik USAsse konverentsile, niisiis lõppes õhtu magamamineku ajaks ära. 
Pühapäev on endiselt pannkoogipäev (ja laisklemise päev)! 
Kallid teile! Päikest ja sooja ohtralt eestimaale (siin öösiti on natuke juba liiga palav)!

ronib
ei leia käele kohta

ämblikmees :)




jeäi ma näen Messit !
Lõbus seltskond!
Natuke rahvast vaatamas :)

Barca, Barca, BARCA!







pühapäev, 3. mai 2015

And we are back in business ;)

Hola, mi amigos! Perenaine on tagasi! Oli väga rõõmus ja rahul kui saabus  - tore oli kodumaal olnud, nägi päikest, vihma, lund ja rahet :) Eriti tore oli pisikesi sugulasi näha ja neid vanemaid ka muidugi ;) Ja erialased kohtumised olid ka väga värskendavad! Peremees oli esimese nädala (siis kui perenaine kodus oli) väga asjalik - töö, kool, stipendiumi asjad, töö ja kool jälle. Teisel nädalal käis ta sõprade ja kursavendadega rannas jalgpalli mängimas ning tüübid viskasid ta vette, rabas muidugi pooled endaga koos kaasa :D Pärast tulid les Cortsi ja peremees pakkus neile tatart hapukoorega, leiba koos suitsuvorstiga (muide leib oli peremehe enda küpsetatud). Jõid õlut ja nautisid olemist! Järgmine päev saabus peremehe ema - järgnevad päevad käidi koos Barcelona ilu avastamas ja söömas, süüa peremehele meeldib ;) Talle toodi ka Napoleoni kooki (lemmik tal) ja suitsuvorsti ja -juustu ja leiba ja kommi - Õnnejunn! Kosutav kohtumine :) 23.aprillil saatis peremees ema lennule ja 24.aprill saabus perenaine tagasi - tõi pilved ja jahedama õhu endaga kaasa. 25-26.aprill oli kergelt sajune ja pilves. 
26.aprilli õhtul saabus Siiri külla. Peremees ja perenaine läksid talle placa Espanyale vastu, siis viisid ta Arenasesse sööma ja pärast lootsid minna Arena katusele panoraamvaadet nautima ja veel Magic fountaini show vaatama - arvestamata jäi asjaolu, et pilves oli ja selleks ajaks kui nad katusele jõudsid sadas vihma (vihmavarju nad loomulikult kaasa ei võtnud). Suundusid metrooga kodu hoopis. Vähemalt burgerid, mis nad sõid olid ülimaitsvad :) Ja peremees oli nii lahke, et lasi külalisel kohe oma õigekirja ja lauseehitust kontrollida :)
külalise ootamine!
Esmaspäeva, 27.aprilli alustas peremees trenni ja kooliga, perenaine ja kallis külaline läksid L'illa shopping keskusesse ja jalutama.Tagasi minnes tegid peatuse parc de Pedralbeses ja sõid saiakesi. Käisid ka superarvuti maja ja ümbrust uudistamas. Kodu saabudes tegid siesta ning kui peremees saabus, mindi kõik koos Montaditosse sööma. Hiljem leiti selle kõrvalt üks armas pood, kus müüdi ilusaid bikiine - Siiri ostiski omale ühed ;) Pärast seda jalutati vanalinnas el Goticus ringi ja siis koju peremehe stipendiumi pabereid üle lugema. Perenaine küpsetas leiba ka!
Teisipäeval, 28.aprill läks peremees kooli ja trenni ning neiud jäid kahekesi. Ilm oli kena! Esimeseks retkeks oli mäele jalutada ja teele jääv Roserar de Cervantes läbi külastada. Ahjaa viisid peremehele laadija ka kooli järgi. Roosi aial oli kõik ilus roheline ja õitsev- võrratu! Hiljem söök ja siesta ja siestast edasi uuesti kerge söök ja siis ööuni Siiril! Peremees oli asjalik ja perenaine käis ungari neiuga kohtumas - viis talle kohukesi ja šokolaadi (kohuke pidi olema Hawai kookose maiustuse sarnane)!

Selge oli ja Püreneede lumised tipud olid näha ;)

Kosunud juba ronimisest

Et kõik teaksid kust ta pärit on ;)

Roosi aias iiristega ;)
Kolmapäeval oli peremehel vaba päev ning ta ühines meiega. Külastasime päevavalguses vanalinna ja kirikuid, alustasime passeig de Gracia tänavast (seal gaudi majad), käisime ka Arc de Triomfi ja Ciutadella parki kaemas, sealt edasi jalutasime randa, siis saatsime peremehe metroosse (läks ronimistrenni) ja mina jäin neidudega kahekesi :) Jalutasime läbi mercat de la Boqueria - põnev on seal. Jõime värskelt pressitud mahla :) Ja siis ühes mereanni letis jäime vaatama tundmatuid elukaid - müüja rääkis midagi hispaania keeles, aga niiet me ei saanud miskit aru. Küsisime, et ta räägiks inglise keeles, saime vastu peaaegu sõimu hispaania keeles, et see on hispaania, siin räägitakse hispaania keelt. Väga huvitav kogemus - põhiliselt käivad seal turul vaid turistid, ju müüjal oli paha päev olnud :) Jalutasime veel ringi el Ravalis (rajoon, mida peetakse kriminaalseks) seal asub ka see suur paks pronksist kass. See järel koju- söök, siesta.
värske mahl

aju

Pulli muna
Liha!


kalmaar
arc de triomf

Barcelonetta - ettevaatust lained on ettearvamatud!

Port Vell

Neljapäeval, 30.aprillil võtsime ette Montjuïci. Esimesena külastasime Poble Espanyoli - kokku pandud 117 erineva hispaania küla arhitektuur - huvitav, aga parem on neid külasid ise külastada, sest muidu kõik koos ikka natuke kirju ja liiga väike. Vaatasime koos üle ka palau Nacionali ning seejärel peremees lahkus, sest tal oli jälle vaja turnima minna. Mina ja neiud külastasime veel Olümpia küla ja rühkisime ka tippu Castell de Montjuici külastama (sissepääs oli 5 euri, aga 16-29a ja üle 65a said 3 euriga, napilt mahtusime vanusepiirangusse). Vaade oli seal kena, muidugi merepoole vaade nii hea pole, sest seal on kaubasadam. Edasi jalutasime juba alla poole Kaktuste parki ja kuna jalad olid villis,siis metrooga koju. Peremees tegi meile süüa, pärast sööki loomulikult siesta. Õhtu pidid klubitama minema, aga lükkasid homse peale. Läksid hoopis Magic fountaini show vaatama - see on ilus :) (ja tasuta!)
Peedo ja Siiri - bestikad Montjuicil

õppisin selfie ära

Päike ja kaktused!



Reede, 1.mai on ka neil püha, poed on kinni. Läksime Sagrada Familiat vaatama (sisse ei saanud, sest me ostnud piisavalt vara pileteid ette- sisse oleks saanud, aga mitte tornidesse), edasi jalutuskäik ülesmäkke panoraami nautima, sõime mesikäpa küpsiseid. Teele jäi ka veel park Güell. Kodus tegime süüa, siis kerge siesta. Õhtu läksid nad koos india tüüpidega välja pubitama. Alustuseks Obama pub, aga seal maksis õlle 5 euri ning astuti tagasi välja ja nauditi Montaditos odavat õlut (1,5eur kann). Siis pandi see kinni, liikusid rohkem vanalinna. Seal püüdis neid kinni üks tüüp kes kutsus nad baari MyWay - iga kokteiliga sai kaasa tasuta shoti tequila/viin. Kokteilidest maitsesid nad Sex on the beach, mojito ja caipirinha. Väga viisakas ja mõnus koht ja hinnad ei olnudki väga kallid :) Nad läksid pärast neid edasi uut kohta otsima, leidsid kaua otsitud pubi Sincopa- mõnus retro ja hea muusika! Lõpuks aga pandi ka see koht kinni ja nad hakkasid otsima ööbussi, millega koju sõita. Õnneks on la Ramblal wifi ja said õigel ajal teada, et N12 sõidab kodu lähedale ja nad ei jäänud sellest maha. Lõbus õhtu!
panoraam

park Güell

Sincopa!
peaaegu kodus

Laupäeval magasime kaua, perenaine küpsetas pannkooke ja pärast söömist läksid nad välja. Oli vaja leida üles pood, millest Siiri ostis bikiinid. Lõpuks leidsid ka, pärast mõnda kilomeetrit kõndimist :D metrooga sõitsid pargi juurde. Seal nautisid päikese kuumust tunnikese :) Kodus ootas neid juba india tüüpide söök (ilma karri ja mitte vürtsine) väga maitsev oli :) Siiri pakkis ja meie saatsime ta ära. Hakkan teda igatsema - perenaine ja peremees ei kaisuta mind piisavalt!
Tänane päev on möödunud taastuvas rütmis, magasime kaua, sõime ja lebotasime, välja vist ei jõuagi minna. Ahjaa peremees õpib jälle ja on asjalik ja perenaine koristas ja pesi pesu - rutiin taastunud :D