pühapäev, 28. detsember 2014

Navidad/Nadal/Jõul/me ei pea jõule Indias, meil on Diwali ;)

Hei, kullakesed! Kuidas pühad möödusid? Olete nüüd paksuks söönud end? Mina ei ole - ma olin enne juba paks :D Peremees ja perenaine on endiselt saledad - neile see jõulusööming ei toimi üldse. Või kui toimib, siis jooksevad mägedesse ja tagasi tulles võivad jälle süüa...
Enne jõululaupäeva tegime väikse väljamineku. Käisime kolmekesi L´aguariumis, seal kus on suured-suured akvaariumid ja vee-elukad. Täitsa äge ja liigirohke - nägime väikseid Nemosid ja tema sõpru, haid ja raid ja pingviinid ja molluskid jne.
Pärast olime nii näljased ja väsinud, et sõime mäki burkse ja friikaid. Oi see oli hea ! :) (noh nii paar korda aastas)
hai ja moreen


Ma olen lühike, nad pidid mind tõstma

butt hehe butt hehe :D
nad tahavad mind süüa :)


jep see on KALA!

tunnel haide ja raide ja muude kaladega
pingviinid :)
Sadamas nägime maailma kiiremaid purjekaid. Ilusad, suured ja kiired :) Peremehele nad nii meeldivad. Muide nende seas on see sama Hugo Bossi purjekas, mille mastil üks tüüp kõnnib https://www.youtube.com/watch?v=y4loB_UGxw8
See punane asi, mis paadi all paistab, see on kiil (selle kohta võite infot küsida peremehelt, ta teeb mingit koolitööd sel teemal)
31.12 alustavad need purjekad siit võistlust ümber maailma ja tagasi barcelonasse aprillis 2015. Põnev!

Jõululaupäev algas koristamise ja kokkamisega. Kõige pealt hommikusöök ja siis vaatab, kuidas selle jõulupraega on. Mina muidugi passisin mõnuga voodis - perenaine ja peremees möllasid köögis. India poisid aitasid ära koristada toad. Jõulusöögiks oli kartulipuder porganditega, kapsahautis (äädikat siin pole, hapukapsast ka mitte, seega lihtsalt hautis), ahjuliha, verivorstid (neid neil isegi on ja täitsa maitsvad, tange pole sees aind), piimajahukaste, kotletid, värske salat, herned, hapukurk, must leib, sai jne. Pohlamoosist tundsime puudust. Muidu oli täitsa nagu päris. Tegelikult oli täitsa päris - kõik istusid ühe laua taga koos ning nautisid seltskonda - see ongi ju see, mis teeb jõuludest jõulud ;) Skype vahendusel sai ka mõlema perega ühenduses oldud - vahel polegi rohkem vaja kui teie häält kuulda. Olete kallid meile!
PS! Need lihtsad asjad siin elus on olulised ;)
Mõned pildid meie jõuluõhtust:
alustuseks kohalik CAVA ;)

must leib maitseb ka india tüüpidele

kotletid polegi eksootilised, indias ka tehakse neid

mmm ahjuliha

Perenaine tõstab kõigile jaopärast süüa

See on küünal

meie rikkalik laud PS! ma olen lammas all paremas nurgas
seltskond :)

Pärast õhtusööki mindi veel randa uudistama, mina jäin voodisse põõnama. India tüübid jäid ramblale pildistama, peremees ja perenaine liikusid aga randa. Läksid W-hoone juurde, see on peaaegu meres :) ja oh imet seal oli tähti näha. Ilm oli aga suhteliselt jahe ja tuuline. Tulid enne südaööd tagasi, said tasuta sõidu ka (viimane metroo oli).
25.detsembril oli väga kaunis päikseline ilm. Peremees läks pikemale jooksule ja perenaine läks jalutama, 2h pärast pidid tipus kokku saama. Peremees unustas ennast orienteeruma ja hilines 15min, aga vähemalt oli tal tore jooks olnud. Perenaine nautis päikest ja vaateid senikaua. Hiljem kodus selgus, et perenaine on külmetunud. Paar päeva puhkust ja alles on vaid kerge nohu :)
Ahjaa eile vaatasime perenaisega lõpuks Visa Hinge esimest osa - endiselt mulle meeldib see film- huumor. Muide esimene film on sama vana kui perenaine :D Peremees mängis samal ajal arvutimängu Assasin (ajalugu üpib sealt suht palju). Igal juhul oli tore õhtu! Täna siis Visa Hing 2.
Nautige lõppu ja kirjutame juba uuel aastal!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar