neljapäev, 6. september 2018

Kus on kodu, kus on kodu, kus on kodukoht...

Hei! Kuidas vananaistesuvi kohtleb teid? Kas kõigil on hirmus tuhin ja hoog sees seoses kooli või tööga? Meie siin otsustasime nädalavahetuse rahulikult võtta. Ilmad olid kuumad ja ilusad. Laupäeval  sõitsime pärastlõunaks randa St Michel Chef Chef. Teel sõitsime mööda Vue külast, kus me mõni aasta tagasi motikal siduri parandusega tegelesime. Vahva mälestus :)
Rannas läks peremees kohe ujuma, meie perenaisega alustasime peesitamist (ei saa ju ujuma minna kui keha pole kuum). Peremees tuli tagasi istus veidi ja pistis ühes suunas punuma, hakkasime juba muretsema kui ta järsku ookeani poolt märjana saabus. Istus tekile ning perenaine kastis end ka vette ja siis läks peremees veel ujuma. Peremees oli sel suvel teist korda rannas. Kaks tundi rannas oli piisav, et kõik kaasa toodud toit ära süüa ning alustada tagasi teed kodu.  
Pühapäeval sõime pannkooke ja nautisime hommikust. Perenaine ja peremees olid asjalikud, kes koristas rattakuuri, kes sättis toas veel asju ja koristas veidi. Mina mõnulesin diivanil :) Pärastlõunal käisid nad väiksel jalutuskäigul - olid suht kaua ära aga jalutasid vähe (perenaine on vormist veidi väljas kui te minu käest küsite). Õhtul istusid rõdul ja jõid teed. 
Ülejäänud nädal on olnud veel veidi sättimist ja koristamist, natuke asjajajamisi ja ohtralt tööd peremehel. Kolmapäeval nägime oma üürikorteri omanikku - korter pannakse müüki, aga kuna meil on tähtajaline leping, siis korter müügis koos meiega :) meie jaoks lihtsalt vahetub, millalgi omanik. Muretseda ei ole vaja ;)
Järgmiste juttudeni!
Teie Peedo

ENGLISH:
Hi, guys! How are you? Is it still summer or is everything in a rush mode? We decided to take it easy and enjoyed the weather here. On Saturday we drove to St Michel Chef Chef beach and mister T had his second day on the beach (this summer). He swam three times, went for a run and my hostess and I stayed on the blanket, okay she went for a swim also, but most of the times we were on the blanket enjoying the sun and reading and eating candy. After 2 hours of it we went back home.
On Sunday morning we had pancakes with homemade apple jam (mm delicious). After mister T cleaned his bycycle storage and my hostess did some aundry and put some stuff away. In the evening they had tea on the balcony. 
The rest of the week is been full of ordinary stuff (more cleaning and cooking, working and etc). On Wednesday we met our landlady - she wants to sell the apartment. They made pictures and talked with us - fortunately the apartment goes to selling with us. The contract applies automaticly to the new owner and he cannot kick us out. We are safe, don't worry :)
Until next adventures,
Peedo

St Michel Chef Chef rand/beach
Mees kadus sinna jooksuga/ mister T ran this direction

Ühel hetkel saabus ta ujumast/ Suddenly he came from the ocean


aitab koju ära/ I have had enough of it, let's go home
Tibud pargis/ Chicks in the park

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar